RIBE FRITIDSCENTER
ONLINE BOOKING
Se åbningstider i Ribe Svømmebad
Velkommen til Ribe Fritidscenters booking program
Køb af medlemskab 

Medlemskab til Træning og Motion Ribe Fritidscenter kan købes online her på siden – der vil også være mulighed for at købe personligt i åbningstiden hos Klinik for Fysioterapi.

Udenfor Klinikken for Fysioterapis åbningstid opfordrer vi til at man køber og betaler medlemskaberne online. Efterfølgende kan man så afhente sit medlemskort i Ribe Fritidscenter, eller hos Klinik For Fysioterapi i deres åbningstid. 

Det vil også være muligt at købe personligt hos Ribe Fritidscenter, men vi gør opmærksom på at der kan være tidspunkter hvor dette ikke er muligt – derfor – køb venligst online.

Træning og Motion – Ribe Fritidscenter samarbejder med Anti Doping Danmark.
Det betyder at vi i samarbejde med Anti Doping Danmark ikke tolererer doping i nogen form, og at der udføres uanmeldte dopingkontroller i centret.

 

I kan læse mere om aftalen her

 Træning og Motion 

Motionscentret er beliggende på 1. sal i lyse og venlige lokaler.

Der er mulighed for at træne på egen hånd, men det er også muligt at få en personlig programlægning af en fysioterapeut (mod betaling). Hvis du ønsker en personlig programlægning, bedes du kontakte Klinik for Fysioterapi, som er beliggende i stueetagen eller du kan kontakte dem på telefon 75423039.

Det er muligt at købe medlemskaber, hvor man kan deltage på alle hold (se hold- og aktivitetskalender). Derudover er det muligt at tilkøbe muligheden for at benytte svømmehallen i alle offentlige åbningstider.Åbningstider i motionscentret 

Åbningstider i centret kan ses på:

http://www.ribefritidscenter.dk/motion-fitness/aabningstider/Pladsbooking på hold 
Hvis du er bruger af motionscentret eller har været, så er du allerede tildelt et BrugerId og password. Dette kan du få genfremsendt ved at indtaste din mail øverst i højre hjørne på denne side. Såfremt du ikke har indtastet din mail under oprettelsen, kan du skrive til nedenstående mail for at bede om hjælp.

Hvis du i øvrigt har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en mail bogholderi@ribefritidscenter.dk

God træning!Tilmeld dit indbetalingskort til betalingsservice 

Har du modtaget et indbetalingskort fra os kan du tilmelde det betalingsservice ved at klikke herOnline HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Ribe Fritidscenter | Sportsvej 8 | 7542 2562